En komplett rekryteringstjänst

Då vi kommer från branschen, så vet vi vad som krävs för att hjälpa dig och behöver aldrig chansa vid en rekrytering. Vi förstår ditt behov och vad som krävs av de som arbetar hos dig – och följer en egen metodik som är lika enkel som den är viktig.

Vår rekryteringstjänst är komplett, från behovsanalys till anställning och uppföljning. Att tillsätta en tom stol kan vara kostsamt och ta lång tid. Vi kan hjälpa er med en effektiv lösning, både ur tids- och kostnadsperspektiv.

Vi har lång erfarenhet av rekrytering och väl utvecklade kontaktnät vilket gör att vi kan åta oss rekryteringar av såväl:

  • Specialister t ex
  • Chefer t ex
  • Säljare t ex

Vi arbetar efter en väl utarbetad process som kvalitetssäkrar vårt arbete. Som kund kan du säkert och tryggt fokusera på din egen verksamhet för att sedan få ett slutligt urval av kandidater att själv välja bland.

Hyra in först – anställ sedan.
Olika typer av tjänster behöver olika lösningar. Att hyra in en person först och sedan anställa den, tycker många av våra kunder är ett bra och effektivt sätt att testa personen. Man får möjlighet att lära känna personens kompetens och förmågor.

Second Opinion?
Vill ni istället göra större delen av rekryteringen själva kan vi stödja och göra t.ex. en andraintervju eller testa utvalda kandidater.

Vi är inte som andra. Nyfiken? Prova oss och märk skillnaden.