Välkommen till en rekryteringspartner som kan motorbranschen

Nav1Rekrytering är ett entreprenörsdrivet företag aktivt sedan 2012 och med huvudkontor i Stockholm och lokalkontor Malmö kan vi erbjuda kvalitativa lösningar för hela södra Sverige.

 

Vi kommer från motorbranschen samt har dessutom över 10 års erfarenhet från bemanning och rekrytering. Utifrån detta har vi byggt och utvecklar vi Nav1rekrytering. Vi förstår er verksamhet, vilka specifika krav verksamheten ställer och hur man levererar detta på snabbt sätt med kvalitet.

Nav1rekrytering kombinerar djup branschkunskap med kvalitativa personallösningar och representerar framtidens bemannings- och rekryteringsföretag helt nischat inom motorbranschen. Nav1rekrytering bygger vi på personliga relationer samt djup branschkunskap och detta genomsyrar hela företaget från VD, konsult till rekryteringsförfarande. Med stor entusiasm bygger vi bolaget vidare varje dag och har som mål att hela tiden lära oss från både våra konsulter och våra kunder.

Vi strävar efter att leverera kvalitativa lösningar och värdefulla resultat baserat på våra kunders förutsättningar och verksamhetsmål.

 

Vår bakgrund

Efter att ha arbetat många år som ansvarig på en bilverkstad och ytterligare ett par år i bemanning och rekryteringsbranschen insåg jag att det fanns en stor kunskapslucka. Inget av de bolagen som arbetade med personallösningar hade faktisk erfarenhet från själva motorbranschen.

Ur detta föddes Nav1rekrytering. Ett bemannings- och rekryteringsföretag där de som arbetar faktiskt har en djup kunskap om hur kundernas vardag ser ut. Hur en verkstad fungerar och vad som krävs av de som arbetar där, både kunskapsmässigt och personligt.

Nav1rekrytering bygger vi på personliga relationer och gedigen branschkunskap och detta genomsyrar hela företaget från VD till konsult. Med stor entusiasm bygger vi bolaget vidare varje dag och har som mål att hela tiden lära oss från både våra konsulter och våra kunder, vi jobbar ju i en bransch som bygger på möten mellan människor!

Det är genom att vara lyhörd och ha viljan till förändring som saker och ting drivs framåt och utvecklas.

Med er hjälp kan vi fullfölja vår vision att skapa ett bemannings- och rekryteringsföretag skräddarsytt för motorbranschen inte bara i teorin utan också i praktiken!

 

Tillsammans med Er blir vi bäst på det vi gör.
/ Oscar Kuczkowski, VD Nav1rekrytering

 

 

Rekrytering

Att lyckas med att rekrytera rätt person till rätt tjänst är för de flesta företag en avgörande faktor till framgång. Vi erbjuder en komplett rekryteringstjänst, från behovsanalys till anställning och uppföljning. Läs mer

Inhyrning

Hos oss är det alltid en personlig kontakt som gäller, vi vet att det gör resultatet mycket bättre för dig som kund. Vi jobbar med såväl kollektivanställda som tjänstemän. Läs mer

Är det dags att ge sig ut i arbetslivet eller är det kanske tid att söka sig vidare och testa något nytt?

Arbeta hos ossRegistrera dig i vår kandidatbank